Cautare

2610 de rezultate pentru "radu cernatescu" (3.69 secunde)
Executivul a suplimentat bugetul Ministerului de Externe cu 137.000 euro a sustine actiunile principelui Radu de Hohenzollern-Veringen.
PRM Constanta este in febra pregatirilor pentru alegerile locale, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local Radu Comanici. ... Potrivit presedintelui PRM Constanta, Radu Comanici, "80% din reprezentantii sectiilor de votare au mai participat la procese electorale si cunosc deja mecanismul".
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Abia primit in randurile liberalilor bihoreni, senatorul independent Radu Tarle a prins aripi. ... La patru zile dupa primirea in PNL, senatorul Radu Tarle intra in campania electorala alaturi de Ilie Bolojan, candidatul liberal pentru Primaria Oradea.
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor il va da in judecata pe Radu Comanici pentru declaratiile iresponsabile pe care le-a facut in aceste ultime doua zile.
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat miercuri pe blogul personal, ca nu a avut si nu are discutii cu primarul orasului Constanta, Radu Mazare, cu care s-a intalnit o singura data, in urma cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun.
Elena Udrea a ripostat pe blogul sau la afirmatiile lui Radu Mazare, potrivit carora ei doi se cunosc bine si discuta des.
Fostul presedinte al FPS Radu Sarbu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca PD si Traian Basescu i-au blocat in 1998, cand a fost numit in functie, un program de legi privind restituirea proprietatilor.
Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa atragem bani si investitii in Constantaā€¯, a declarat ieri primarul Radu Mazare (foto), dupa sedinta lunara a Consiliului Local Constanta.
Radu Mazare (foto), presedintele organizatiei Constanta, spune ca nu este deranjat ca nu se mai organizeaza alegeri interne in partid nici pentru functiile din BPN, nici pentru cele din organizatii.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Principele Radu, candidat la presedintia Romaniei, sustine ca politicienii care conduc Romania se preocupa prea mult de sarbatori campenesti si lansari electorale si ii acuza de "iresponsabilitate, obtuzitate si egoism" in aceasta perioada de criza. ... Cele patru greseli acuzate de Principele Radu:
Principele Radu Duda, candidat independent la alegerile prezidentiale din toamna, afirma ca se va baza pe alegatorii care nu au dorit sa iasa la vot la parlamentarele din 2008.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Radu Mazare a fost in incompatibilitate in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, pentru ca, pe langa functia de primar al municipiului Constanta a detinut si exercitat concomitent si calitatea de administrator al S.C.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800. ... Radu Mazare a precizat ca acest contract are o durata de patru ani, nu de unu, asa cum a aparut in presa.
Principele Radu Duda s-a retras, astazi, din cursa prezidentiala, "cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor", spunand ca "de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri".
Opozitia PSD-PNL doreste infiintarea unei comisii de ancheta pentru ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a anuntat ieri, rezultatele finale ale alegerilor partiale din Colegiul 1, candidatul PNL Radu Stroe a fost votat de 7.625 de alegatori, adica 70,17% din voturi, iar cel al PD-L, Honorius Prigoana, a primit voturile a 3.242 de persoane - 29,83% din voturi.
Crin Antonescu - presedinte Radu Stroe - secretar general Vicepresedintii: Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
google-analytics.com